yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yaklaşık 20 salname tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz kibar iş ortaklarımızın kredili çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin manasıza düşmesidir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları manzum olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çalışmasını temin etmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında bakım dokumalmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah hileıyoruz.

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı kadar bu peklik süresi 20 ile 180 zaman beyninde değdavranışebiliyor. Fakat bu baplar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak kadar sağ. Neticeta kapılar huzurıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın sonunda behemehâl yanacaktır.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına imkân katkısızlar. Yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı üzere acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Yangın baplarının ve elan birmebzul yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite esenlandığını öğrenmek gibi taban durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Kanatlar içinde mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page